Facebook Arkadaş Listesini Gizlemek

Facebook Arkadaş Listesini Gizlemek

Sık kullandığımız Facebook ortamında meraklı gözlerden arkadaş listesini gizlemek mümkün oluyor. Arkadaş listesini gizleyerek bir parça güven yakalanabilir.

Facebook Arkadaş Listenizi Gizleme Varsayılan olarak, profilinizi görebilen herhangi bir Facebook kullanıcısı arkadaş listenizi de görebilir. Neredeyse her gün haberlerde Facebook gizliliğinden bahsetmişken, birçok kullanıcı artık listede bulunan herkesin gizliliğini korumak için Facebook arkadaş listelerini herkesten gizliyor.

Aslında, birçok kullanıcı listeyi arkadaşlarından saklayacak kadar ileri gidiyor!

Arkadaş listenizi meraklı gözlerden gizlemek isterseniz, aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

Dizüstü veya masaüstü bilgisayar:

1 – Tercih ettiğiniz web tarayıcısını kullanarak Facebook hesabınıza giriş yapın .

2 – tıklayın adınız sizin Timeline gitmek için sağ üst köşede.

3 – Arkadaşlar bağlantısını tıklayın.

4 – “Arkadaş Bul” düğmesinin sağında bulunan kalem şeklindeki simgeye tıklayın.

5 – Gizlilik Düzenle’yi tıklayın .

6 – “ Arkadaş listenizi kim görebilir? “ En sağdaki aşağı oku tıklayın ve Sadece Siz’i seçin .

7 – Bitti’yi tıklayın .

Not: Bu ayarı Genel’den (varsayılan) başka bir şeye değiştiren kişilerin çoğu , Arkadaşlar veya Sadece Bana’yı seçer . “Arkadaşlar” ı seçerseniz, arkadaş listenizdeki herkes listeyi görebilir. “Sadece Ben” i seçerseniz, hiç kimse göremezsiniz.

Android SmartPhone veya Tablet:

1 – Facebook mobil uygulamasını kullanarak Facebook hesabınıza giriş yapın .

2 – Ekranın sağ üst köşesine yakın bulunan Menü simgesine dokunun ( birbirinin üzerine yerleştirilmiş üç yatay çizgi gibi görünür ).

3 – Aşağı kaydırın ve Hesap Ayarları’na dokunun .

4 – Gizlilik’e dokunun .

5 – “Arkadaş listenizi kim görebilir?” Bölümüne ilerleyin ve bunu yalnızca Bana olarak değiştirin .

iPhone, iPad veya diğer Apple iOS cihazları:

1 – Safari kullanarak Facebook hesabınıza giriş yapın (Facebook mobil uygulamasını kullanmayın).

2 – Arkadaşlar’e dokunun .

3 – Kalem simgesine dokunun .

4 – Gizliliği düzenle’yi tıklayın .

5 – Sadece siz’e dokunun .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir